SENTRALE SELSKAPSLOKALER

Stavanger       Sandnes

Nyt gode øyeblikk med venner og kollegaer mens du utforsker våre autentiske retter.

Hos Jai Hind kan du invitere gjester til alle slags selskap slik som julebord, konfirmasjon, fødselsdagsfest, dåp og andre feiringer hvor vi tilbyr deilig indisk mat og vin. Vi kan også tilby arrangementer med matservering og underholdning.

Jai Hind har restauranter sentralt både i Sandnes og Stavanger, og det kan selvsagt reserveres bord til spesielle anledninger i en av våre restauranter. Dersom du ønsker å holde festen hjemme, så tilbyr vi også catering med indisk mat og Take Away.

Hjertelig velkommen til Jai Hind for en indisk matopplevelse!

Den Indiske Hagen

STAVANGER

Vår intime vinterhage er en del av restauranten og ligger sentralt i Stavanger. Her kan du samle 20- 30 personer for en fantastisk middagsopplevelse. Her kan du feire en spesiell anledning som fødselsdag, konfirmasjon, dåp, holde julebord med kollegaer og ansatte eller bare benytte anledningen til å samle familie og venner.

Rommet har ett tak av glass, og det er fylt med grønne planter og levende lys som skaper en helt spesiell atmosfære.

Selve restauranten i Stavanger har plass til opptil 70 sittende gjester.

Lounge Dining

SANDNES

Vår lounge avdeling i restauranten passer for selskaper mellom 10-20 personer. Her kan du invitere til en unik matopplevelse i eksotiske og avslappende omgivelser.

Selve restauranten i Sandnes har plass til opptil 70 gjester.

En spennende reise

I INDISK MATKULTUR

Jai Hind Indisk Restaurant er familiedrevne restauranter i Stavanger, Sandnes og Kvadrat der hver restaurant har sitt eget, unike særpreg.

Vår familie har sine røtter fra Punjab som ligger nordvest i India, og vi brenner for å videreformidle våre indiske mattradisjoner til det norske folk.

Samtidig som vi er solid forankret i det klassiske indiske kjøkken, så er vi også inkluderende og moderne i vår tilgang til rettene vi tilbyr. Vi bruker lokale, kortreiste råvarer så langt det er mulig, og vi serverer mat som skapt for å nytes og deles i felleskap.

Menyen spenner fra små, pirrende forretter til smakfulle og spennende hovedretter, og vi kan selvsagt også tilby rene vegetarretter.