Stavanger og Sandnes
Take Away Meny
Ring oss for å bestille Take-Away
Stavanger: 51 89 31 00
Sandnes: 51 66 68 00
Lunsjretter
OBS! Dersom du har noen form for matallergi, vennligst se vår tabell over allergener her
11. Tandoori Kombi Tallerken
Kr 179,-Møre stykker av kyllingfilet marinert i yoghurt og ulike krydder. Stekt i tandoori ovn med krydret løk og paprika. Pyntet med koriander. Serveres med tandoori saus, ris, salt dressing og vanlig Nan brød.
Pieces of chicken fillet marinated in yogurt and spices. Grilled in tandoori oven. Served with tandoori sauce, rice, salad, sour cream and plain nan bread.12. Chicken Tikka Masala
Kr 159,-Stykker av kyllingfilet tilberedt i krydret masala saus med løk, paprika, fersk koriander og ingefær. Serveres med ris, salat og raita.
Boneless pieces of chicken fillet prepared in masala sauce with onions, capsicum, fresh coriander and ginger. Served with rice, salad and raita.13. Beef Do Piaza
Kr 159,-Biff tilberedt i kokossaus med løk. Pyntes med koriander. Serveres med ris, salat og raita.
Beef cooked in coconut sauce with onion. Served with rice, salad and raita.14. Chicken Makhni Masala
Kr 159,-Møre stykker av kyllingfilet tilberedt i en spesiell saus laget av ferske tomater, malte cashewnøtter, fløte og urter. Serveres med ris, salat og raita.
Tender pieces of chicken fillet cooked in a special sauce made from fresh tomatoes, ground cashews, cream and herbs. Served with rice, salad and raita.- Vegetar
16. DAL MAKHNI
Kr 149,-Kombinasjon av linser tilberedt i fløtesaus med hvitløk, ingefær og koriander. Serves med ris, salat og raita.
Combination of lentils cooked in cream sauce with garlic, ginger and coriander. Served with rice, salad and raita. - Vegetar
17. PANEER MASALA
Kr 149,-Hjemmelaget ost tilberedt i en masala-saus med løk, paprika, ingefær, koriander og krydder. Serveres med ris, salat og raita.
Homemade cheese cooked in a masala sauce with onions, peppers, ginger, cilantro and spices. Served with rice, salad and raita.
Forrett
HVA ER TANDOOR?
Tandoor er en leirovn som benyttes til tilberedelse av kjøtt, og til å bake brød som Naan.
Tandoor is a clay oven used for preparation of meat and to bake bread like NAAN.HVA ER RAITA?
Raita er yoghurt med hakket agurk, løk, tomat og fersk koriander. Lett krydret.
Raita is yoghurt mixed with fresh cucumber, onions, tomatoes and fresh coriander. Lightly spiced.1. CHICKEN PAKORA
Kr 99,-Kyllingbiter marinert i kikertmel, sesamfrø, egg og lime juice.
Chicken pieces marinated in chickpea flour, sesame seeds, eggs and lime juice.2. TAWA JHINGA
Kr 115,-Stekte reker med hvitløk, paprika, løk og fersk koriander.
Shrimps prepared with garlic, capsicum, onions and fresh coriander.3. VEGETABLE PAKORA
Kr 85,-Blanding av grønnsaker innbakt i en mariande av kikertmel og krydder.
A combination of vegetables prepared with gram flour and spices.5. JAI HIND MIX PLATTER
Kr 159,-En herlig blanding av indiske godbiter. Denne forretten er beregnet til 2 personer.
A wonderful mix of Indian treats. This appetizer is intended for 2 persons.
Tandoori Spesialiteter
21. MIX TANDOORI
Kr 269,-Kyllingfilet, biff, kongereker og lam. Marinert i ulike krydder og urter. Grilles i tandoori ovn. Serveres med ris, salat, saus og dressing.
Chicken fillet, beef, king prawns and lamb. Marinated in various spices and herbs. Grilled in tandoori oven. Served with rice, salad, sauce and dressing.22. BOTTI TIKKA
Kr 245,-Møre stykker av kyllingfilet marinert i yoghurt og tandoori krydder. Grilles i tandoori ovn med krydret løk og paprika. Pyntet med fersk koriander. Serveres med ris, salat, saus og dressing.
Tender pieces of chicken fillet marinated in yogurt and tandoori spices. Grilled in tandoori oven with spicy onions and peppers. Garnished with fresh coriander. Served with rice, salad, sauce and dressing.23. GARLIC TIKKA
Kr 245,-Stykker av kyllingfilet marinert i hvitløk, koriander, krydder og urter. Serveres med ris, salat, saus og dressing.
Pieces of chicken fillet marinated in garlic, coriander, spices and herbs. Served with rice, salad, sauce and dressing.
Chefs Utvalg
31. CHICKEN TIKKA MASALA
Kr 239,-Kyllingfilet tilberedt i en hjemmelaget krydret masala-saus med løk, paprika, koriander og fersk ingefær. Serveres med ris.
Chicken fillet cooked in a homemade spicy masala sauce with onions, peppers, coriander and fresh ginger. Served with rice.32. BUTTER MASALA
Kr 242,-Kyllingfilet eller lam tilberedt i en meget spesiell saus av tomater, kremfløte, malte cashewnøtter og koriander. Serveres med ris.
Chicken fillet or lamb cooked in a very special sauce of tomatoes, cream, ground cashews and coriander. Served with rice.33. MUGLAI GOSHT
Kr 242,-Kyllingfilet tilberedt med en rik saus av vin, kokos, løk, kremfløte, malte cashewnøtter og koriander. Serveres med ris.
Chicken fillet cooked with a rich sauce of wine, coconut, onions, cream, ground cashews and coriander. Served with rice.34. JALFREZI RANGIN
Kr 239,-Kyllingfilet, biff eller lam tilberedt i en spesiell krydret saus med løk, paprika, tomater. Gratinert med friterte poteter, koriander og ingefær. Serveres med ris.
Chicken fillet, beef or lamb cooked in a special spicy sauce with onions, peppers, tomatoes. Gratinated with fried potatoes, coriander and ginger. Served with rice.35. SAAG GOSHT
Kr 239,-Kyllingfilet tilberedt med spinat, hvitløk, urter og krydder. Serveres med ris.
Chicken fillet cooked with spinach, garlic, herbs and spices. Served with rice.36. ROGAN JOSH
Kr 239,-Kyllingfilet eller lam tilberedt i curry med koriander og ingefær. Serveres med ris.
Chicken fillet or lamb cooked in curry with coriander and ginger. Served with rice.37. MANGO CURRY
Kr 239,-Kyllingfilet, biff eller lam tilberedt i en meget spesiell saus av mango, tomater, kremfløte, malte cashewnøtter og koriander. Serveres med ris.
Chicken fillet, beef or lamb cooked in a very special sauce of mango, tomatoes, cream, ground cashews and coriander. Served with rice.38. CORMA
Kr 239,-Kyllingfilet eller lam tilberedt i en meget spesiell saus av kremfløte og malte cashewnøtter. Serveres med ris.
Chicken fillet or lamb cooked in a very special sauce of cream and ground cashews. Served with rice.
Tradisjonelle Sterke Retter
41. MADRAS HOT POT
Kr 242,-VELDIG STERK – EXTRA HOT!
Kombinasjon av kyllingfilet, kongereker og biff tilberedt sammen med løk, ingefær, tomater og chilisaus. Serveres med ris.
Combination of chicken fillet, king prawns and beef cooked together with onion, ginger, tomatoes and chilli sauce. Extra Hot. Served with rice.42. VINDALOO
Kr 242,-VELDIG STERK – EXTRA HOT!
Biff, lam eller kyllingfilet i en svært sterk saus laget etter en tradisjonell sør indisk oppskrift. Meget sterkt krydret. Serveres med ris.
Beef, lamb or chicken fillet in a strong sauce made after a traditional South Indian recipe. Extra hot. Served with rice.
Barnemeny
Barnemeny (Kylling tikka og pommes frites)
Kr 109,-50. TANDOORI KYLLING TIKKA
Kr 109,-Saftig kyllingfilet marinert og grillet i tandoori. Serveres med Nanbrød, ris og fløtesaus med malte nøtter. Sausen serveres separat.
Juicy chicken fillet marinated and grilled in tandoori. Served with Nan bread, rice and cream sauce with ground nuts. The sauce is served separately.51. PØLSER OG POMMES FRITES
Kr 99,-Pølser og pommes frites.
Sausage and fries.
Biryani
61. CHOICE OF BIRYANI
Kr 175,-Basmatiris kokt sammen med enten lam /kyllingfilet /reker eller grønnsaker. Pyntet med cashewnøtter og koriander.
Basmati rice cooked with meat or vegetables. Choice of Lamb/Chicken/Beef/Prawns or vegetables. Garnished with chashewnuts and coriander.
Sjømat
62. JHINGA MASALA
Kr 239,-Kongereker i en eksotisk kremet kokossaus med løk, paprika og koriander. Serveres med ris.
King prawns in an exotic creamy coconut sauce with onions, peppers and coriander. Served with rice.
Vegetar
- Vegetar
71. PANEER MASALA
Kr 175,-Hjemmelaget ost tilberedt med løk, hvitløk, tomater,paprika og krydder.
Homemade cheese prepared with onions, garlic, capsicum and spices. - Vegetar
72. PALAK PANEER
Kr 175,-Hjemmelaget ost tilberedt med spinat, hvitløk og urter. Serveres med ris.
Homemade cheese prepared with spinach, garlic and spices. Served with rice. - Vegetar
73. PANEER MAKHNI
Kr 175,-Hjemmelaget ost tilberedt i en saus laget av tomater, krem, malte cashewnøtter, hvitløk, urter og krydder. Serveres med ris.
Homemade cheese cooked in sauce made from tomatoes, cream, ground cashews, garlic, herbs and spices. Served with rice. - Vegetar
74. ALOO CHANNA MASALA
Kr 169,-Kikerter og poteter stekt i panne med løk, tomater, koriander og krydder. Serveres med ris.
Chickpeas and potatoes cooked with onion, tomatoes, coriander and spices. Served with rice. - Vegetar
75. DAL MAKHNI
Kr 169,-Linser tilberedt i en aromatisk fløtesaus med hvitløk og ingefær.
Lentils cooked in aromatic creamsauce with garlic and ginger.
Tilbehør
80. KHEERA RAITA
Kr 49,-Yoghurt med hakket agurk, tomat og løk. Lett krydret.
Yogurt with chopped cucumber, tomato and onion. Lightly seasoned.81. MIX GREEN SALAT
Kr 69,-Husets ferske grønnsaker og hjemmelaget paneer.
The house's fresh vegetables and homemade paneer.82. ONION CHILI SALAD
Kr 49,-Løk, chili salat.
Onion chili salad.83. PAPADOMS
Kr 8,-84. Mango Chutney
Kr 20,-85. MIXED PICKLES
Kr 20,-86. MINT SAUS
Kr 20,-87. TANDOORI SAUS
Kr 45,-Tandoori saus/Tandoori sauce
Ris
90. BASMATI RICE
Kr 30,-91. JEERA PULAO RICE
Kr 45,-
Nanbrød
101. PLAIN NAAN
Kr 30,-Naan – Gjæret hvetebrød.
Naan – Fermented wheat bread.103. PANEER NAAN
Kr 40,-Naan fylt med krydret paneer og koriander.
Naan stuffed with spiced cheese and fresh coriander.104. LAHSUNI NAAN
Kr 40,-Naan fylt med fersk hvitløk, poteter og fersk koriander.
Naan stuffed with fresh garlic, potatoes and fresh coriander.105. PESHWARI NAAN
Kr 45,-Naan fylt med tørket frukt og nøtter. Bakt i tandoori ovn.
Naan filled with dried fruits and nuts. Baked in tandoori oven.